Nieuw event: Mindful de zomer in!

Begin je zomer op een verfrissende en bewuste manier met onze kennismakingsdag “Mindful de zomer in“. Tijdens deze dag leer je technieken om beter in contact te komen met je lichaam en je stressniveau te reduceren. Ontdek de kracht van mindfulness en ademwerk en ervaar hoe deze praktijken je kunnen helpen om de zomer ontspannen en vol energie in te gaan.


Programma

Welkom
We starten de dag met een warm welkomstmeditatie en een introductie van de dag.

Ademwerk
Leer effectieve ademhalingstechnieken die je helpen om tot rust te komen en je lichaam beter te voelen.

Lunch
Ontdek hoe je door mindful te eten meer kunt genieten van je maaltijden en een diepere verbinding met je voeding kunt ervaren. Geniet van een gezonde en heerlijke lunch, bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten.

Mindfull bewegen in de natuur
Verken de prachtige Loonse en Drunense Duinen op een milieuvriendelijke elektrische scooter. Laat de natuur je zintuigen prikkelen en je geest tot rust brengen.

Ervaar hoe mindful bewegen, zoals yoga, je helpt om je lichaam en geest in balans te brengen.

Meditatie
Als laatste op het programma staat een meditatie. Zet je intenties voor de zomer en maak er een tijd van waarin je meer in verbinding komt met jezelf, de natuur en dierbaren om je heen.

Afsluiting
We sluiten de dag af met een reflectiemoment en delen onze ervaringen. Ga geïnspireerd en ontspannen de zomer tegemoet!


Onze Trainers

Marcel van Burgsteden is mindfulnesstrainer en jongerenwerker, gespecialiseerd in complexe zorg. Als ervaringsdeskundige op het gebied van mindfulness bij ADHD weet Marcel als geen ander hoe belangrijk het is om stress te reduceren en in contact te komen met je lichaam.

Adinda van den Hurk brengt een unieke mix van vaardigheden als mindfulnesstrainer, sportinstructeur, bewegingsagoog en gedreven in pilates en yoga. Haar brede expertise in beweging en mindfulness helpt je om een diepere verbinding met je lichaam te ontwikkelen en je fysieke welzijn te verbeteren.

Joost Robben combineert zijn ervaring als mindfulnesstrainer met zijn kennis als adem- en ijstrainer. Met een achtergrond in onderwijskunde en meer dan 20 jaar consultancy-ervaring, richt Joost zich op stressreductie en het optimaliseren van je ademhalingstechnieken voor een kalmere geest en een gezonder lichaam.


You can’t stop the waves,
but you can learn how to surf.

Jon Kabat – Zinn

Startlocatie en Kosten

  • Datum: 28 juni 2024
  • Locatie: Mindfulness Loonse & Drunense Duinen, Peperstraat 14A, Kaatsheuvel.
  • Tijd: 10:00 -15:00 uur
  • Prijs: €165,- per persoon, inclusief lunch, koffie en thee.

Kom en ervaar een dag vol rust, bewustzijn en natuur. Schrijf je nu in en begin je zomer op een mindful manier!

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar: info@joostrobben.nl. Vermeld hierin welke workshop je mee wilt doen, datum en jouw contactgegevens.