Diensten

Adem & IJs workshops

Kom weer terug in connectie met jezelf, anderen en de natuur! Maak in deze workshop kennis de kracht van de koude. Leer mindfulness en een krachtige ademtechniek en ga de uitdaging aan om in een ijsbad te stappen. Je krijgt ook tips om thuis verder aan de slag te gaan met koudetraining zodat je meer energie hebt en in connectie met jezelf komt.

Mindfulness training

Ben je het zat om constant gestrest te zijn? Heb je moeite om je te concentreren of voel je je vaak overweldigd door je emoties? Mindfulness biedt de oplossing die je zoekt. Het is niet zomaar een trend; het is een wetenschappelijk onderbouwde methode om je leven ten goede te veranderen.

Deze 8-weekse mindfulnesstraining helpt je om meer bewustzijn en innerlijke rust te ontwikkelen. Je leert technieken die je helpen om stress te verminderen, je focus te verbeteren en je emotionele balans te herstellen. Het programma combineert meditatie, lichaamsbewustzijn en dagelijkse oefeningen om mindfulness een integraal onderdeel van je leven te maken.

Stress reductie workshops

De Stress Reductie Workshop helpt je beter om te gaan met stress door een unieke combinatie van mindfulness, de Wim Hof Methode en Qi Gong. Ontdek hoe je door middel van beweging en meditatie en een beter inzicht in je stresslandschap meer rust, balans en veerkracht kunt ervaren. Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn welzijn wil verbeteren en op zoek is naar effectieve manieren om stress te verminderen.

L&D training & consultancy

Hoe zorg je ervoor dat je teams optimaal presteren? Op een manier waarop zij niet alleen het beoogde resultaat behalen. Maar dat vooral ook doen op een manier die duurzaam is, waarbij wordt gewerkt met aandacht voor welbevinden en weerbaarheid. Samen kijken we naar de kritische organisatie, proces en teamfactoren die maken dat jouw teams ook in tijden van stress duurzaam blijven presteren.